ESMORZA AMB MI
d’Iván Morales

Després de l’èxit de Sé de un lugar, l’Ivan Morales presenta a Juneda el seu nou espectacle. Una delicada comèdia sobre l’amor i l’atzar.

Esmorza amb mi és la història d’una jove parella, la Natàlia i el Salva, que s’han començat a veure fa poc. Encara no han formalitzat la seva relació, ella té dubtes i una vida que no és pas fàcil, però comença a obrir-se pas l’amor. Un amor tendre i senzill que comença amb petits gestos, com l’esforç per dedicar uns minuts a esmorzar junts i compartir el temps.

Amb Sé de un lugar, Iván Morales es va revelar com un autor i director amb una sensibilitat especial per retratar la infelicitat i el fracàs, encara que vinguin disfressats d’una promesa de felicitat. Amb Esmorza amb mi, recupera d’alguna manera els seus personatges més estimats, ara amb més cicatrius i experiències vitals, però igual d’incapaços d’afrontar els seus desitjos i de prendre decisions correctes. Una delicada comèdia sobre l’amor i l’amistat que reafirma el seu talent per parlar de sentiments i de relacions personals en un món dominat per la precarietat, la inestabilitat i l’eterna adolescència.

Fitxa artística:
AUTORIA I DIRECCIÓ: Iván Morales
INTÈRPRETS: Anna Alarcón, Andrés Herrera, Bàrbara Mestanza i Xavi Sáez
ESPAI ESCÈNIC I IL·LUMINACIÓ : Marc Salicrú

Durada de l’espectacle: 1h 40 min

Preus
Amics del Teatre: 12€ / Anticipada: 14€ / Taquilla: 16€
Menors 25 anys: 8€

 

Utilitzem cookies per assegurar que se li proporcioni la millor experiència en el nostre lloc web.