ESPANYA EN DUES TRINXERES
La Guerra Civil en colors

CICLE GAUDÍ – Circuit Estable de Cinema Català

Un documental produït per Minoria Absoluta

*Descomptes: amics teatre: 3,5€ / menors 25 anys i majors 65: 3€

SINOPSI

La Guerra Civil és un dels esdeveniments històrics claus a la història d’Espanya, una tragèdia que va marcar el país d’una manera definitiva. Després de 80 anys del cop d’estat que va portar a Espanya a una cruel guerra entre els seus ciutadans, han estat moltes les narracions, pel.lícules, series i documentals que han radiografiat aquest esdeveniment i les seves conseqüències.

“ESPANYA EN DUES TRINXERES, LA GUERRA CIVIL EN COLOR”, és un llargmetratge documental que explica aquest succés des de la distància històrica i amb una nova mirada que permet fer-ho com mai fins ara s’havia fet: en color. Suposa una experiència audiovisual pionera al nostre país que aporta una nova visió a tots els esdeveniments succeïts durant la Guerra Civil gràcies a un relat neutre, a l’espectacularitat del color, a un nou so realista i convincent, a un grafisme didàctic i a una banda sonora plena d’emoció.

Tots aquests elements donen com a resultat un llargmetratge documental que fa que els espectadors s’endinsin i entenguin un dels passatges històrics més tristos de la història contemporània d’Espanya.

*Les entrades només es podran comprar a les taquilles del teatre 1 hora abans que comenci la pel·lícula. Per gaudir dels descomptes cal acreditació amb l’entrada.

FITXA TÈCNICA

Direcció: Francesc Escribano i Luis Carrizo

Guió: Manel Lucas

Música: Israel Marco

Estrena: 28 d’ octubre de 2016

Durada: 95 min.

Gènere: Documental

Utilitzem cookies per assegurar que se li proporcioni la millor experiència en el nostre lloc web.