INCERTA GLÒRIA
entrades a taquilla

CICLE GAUDÍ – Circuit Estable de Cinema Català

Del director de PA NEGRE, Agustí Villaronga signa una gran pel·lícula sobre la Guerra Civil
*Descomptes: amics teatre: 3,5€ / menors 25 anys i majors 65: 3€

SINOPSI

El front d’Aragó, 1937. Lluís (Marcel Borràs), un jove oficial republicà destinat a un lloc temporalment inactiu, coneix una enigmàtica vídua de la qual s’enamora, la Carlana (Núria Prims), que aconsegueix entabanar-lo perquè̀ falsifiqui un document que la converteix en la senyora de la comarca.

El millor amic del Lluís, el Soleràs (Oriol Pla), un oficial degradat, descobreix el frau i, a canvi de no delatar-lo, li exigeix que allunyi dels bombardejos de Barcelona el seu fill i la seva dona, de qui ell està secretament enamorat.

Quan la Trini (Bruna Cusí) arriba al poble no triga a descobrir la traïció del Lluís i s’estableix entre ells dos un “estat de guerra” que farà trontollar tots els seus fonaments morals.

Una pel·lícula on el rerefons d’una guerra fa a orar les passions humanes amb tota la seva intensitat.

*Les entrades només es podran comprar a les taquilles del teatre 1 hora abans que comenci la pel·lícula. Per gaudir dels descomptes cal acreditació amb l’entrada.

FITXA TÈCNICA:

Direcció: Agustí Villaronga
Guió: Coral Cruz i Agustí Villaronga
Música: Marcus JGR

Estrena: 17 de març de 2017
Durada: 116 min.
Gènere: Drama històric.

Intèrprets: Marcel Borràs, Núria Prims, Oriol Pla, Bruna Cusí, Luisa Gavasa, Terele Pávez, Fernando Esteso i Juan Diego.

Utilitzem cookies per assegurar que se li proporcioni la millor experiència en el nostre lloc web.