SIGUES TORTUGA

Xip Xap Teatre

Familiar
13 | octubre | 2024
18:00
PREUS Preu: 6€
Amics del Teatre: 5€
Pack 4 persones: 18€
Pack 5 persones: 22€
ENTRADES
LA NOVA PRODUCCIÓ DE LA COMPANYIA LLEIDATANA ARRIBA AL TEATRE FOMENT. UNA HISTÒRIA DIVERTIDA, UNA FAULA DEL GALL KIKIRIKÍ I LES TORUTGES WONDEFULL, ON UNS PERSONATGES INTEL·LIGENTS APEL·LEN TAMBÉ A LA INTEL·LIGÈNCIA DE L’ESPECTADOR.

Amb la fórmula de faula, un gall i unes entranyables tortugues ens faran descobrir la importància de viure i gaudir de les coses d’una forma tranquil·la i sense presses. I el gran poder que té el fet d’estimar i ser amable, perquè sí, sense esperar res a canvi.

El gall ho està passant fatal. Porta molt de temps sense feina i no té un cèntim. Un dia li ofereixen ser professor de cant i s’entusiasma. Però la feina no és el que esperava. Les seves alumnes són les Wonderful, cinc tortugues amb unes veus no massa dotades per al cant que pretenen que el gall les ajudi a guanyar un concurs de cant. Amb el seu entranyable optimisme i la seva bondat infinita, les tortugues posaran a prova la paciència del gall i li ensenyaran que, en aquesta vida, el que importa no és arribar lluny sinó gaudir del camí.

Durada: 50 min
Edat recomanada: a partir dels 4 anys

FITXA ARTÍSTICA
Autor de la novel·la: Agustín Sanchéz Aguilar / Adaptació, dramatúrgia i direcció: Ramon Molins / Repartiment: Oriol Planes, Imma Juanos, Eder Carràs i Victor Polo / Disseny escenografia i titelles: Joan Pena i Oscar Ribes / Disseny il·luminació: Oriol Planes / Construcció escenografia i titelles: Oscar Ribes i Madefeinador SL

Desplaça cap amunt