ANDRÉ y DORINE
Kulunka Teatro

Èxit de crítica i públic a més de 23 països… A Nova York, Londres, Xangai, Buenos Aires, Istambul… ja l’han vist! Ara, arriba a Juneda!!

SINOPSI

En un petit saló, el frenètic clic d’una màquina d’escriure, s’embranca diàriament amb les notes d’un violoncel. Són André i Dorine, una parella d’ancians que, com tantes altres, ha caigut en la desídia, oblidant així el que un dia els va unir. De les parets penja el passat emmarcat, com a únic testimoni del que van compartir. Però un succés, la malaltia, serà l’encarregada de treure la pols de la seva relació, obligant-los a recordar qui van ser, per retrobar-se amb qui són. Recordar com han estimat, per seguir estimant.

André y Dorine és un espectacle representat sense paraules i que et deixa clavat a la butaca, remogut, sense paraules. Connecta amb les emocions més profundes i t’ensenya amb una tendresa infinita la persistència de l’amor malgrat infortunis del destí, com ara és l’alzheimer, que arriba per trastocar-ho tot. La feina actoral és meravellosa, les màscares són encertadíssimes i el tractament de la malaltia és d’una sensibilitat magistral.

FITXA ARTÍSTICA

Repartiment: José Dault, Garbiñe Insausti, Edu Cárcamo
Direcció: Iñaki Rikarte
Disseny i realització escenografia: Laura Eliseva Gómez
Disseny i realització il·luminació: Carlos Samaniego “Sama”
Disseny vestuari: Ikerne Ginénez
Màscares: Garbiñe Insausti
Fotografia: Gonzalo Jerez i Manuel D.
Vídeo: Aitor De Kintana
Música original: Yayo Cáceres
Ajudant direcció: Rolando San Martín

Durada espectacle: 80 minuts

 

Utilitzem cookies per assegurar que se li proporcioni la millor experiència en el nostre lloc web.