CANÇÓ DE NADALMagraners a Escena

CANÇÓ DE NADAL
Magraners a Escena

El clàssic de Dickens més popular en una versió musical per a tota la família. Una posta en escena espectacular amb més de 20 intèrprets.

Ebenezzer Scrooge només pensa en els diners. Al seu cor fred i mesquí mai no han cabut l’amor o la generositat i ara que s’apropa el Nadal, està de pitjor humor que mai. Si per ell fos, faria penjar a tots els qui li desitgen bones festes, inclòs el seu nebot Henry, que l’ha convidat a passar la nit de Nadal a casa seva.

A prop de la mitja nit, el fantasma del seu difunt soci Jacob Marley el visitarà per portar-li un missatge que canviarà la seva forma d’entendre la vida. Després els fantasmes del passat, del present i del futur… Un conte ple de personatges i situacions entranyables i emocionants

Durada: 60 min
Edat recomanada: a partir de 7 anys

FITXA ARTÍSTICA:
Direcció: Ramon Molins
Assistent: Míriam Moreno
Escenografia: Carles Pijuan
Intèrprets: Ivan Moral, Joan Ramon Sierra, Pep Roca, Mariano Cano, Ma Carmen Garcia, Paloma Carbajosa, Anna Delgado, Antonia López, Laura Aguila, Luís Torres, Núria Esteve, Estefa López, Cesar Calvillo, Pau Sierra, Aleix Garcia, Ma Angeles Izquierdo, Alba Garcia, Pili Sánchez, Martina Parra, Jordi Pérez, Alicia Cano, Andrea Valencia.

 

Utilitzem cookies per assegurar que se li proporcioni la millor experiència en el nostre lloc web.