CHAPAMAMA  o la fi del mónIncursió Social

CHAPAMAMA
o la fi del món
Incursió Social

Arts escèniques + procés creatiu + col·lectius vulnerables = INCURSIÓ

CHAPAMAMA o la fi del món neix de la voluntat de tractar un tema de conscienciació social imminent com és l’ecologia i el canvi climàtic, a causa de la intervenció de l’home en els sistemes naturals. Una recerca col·lectiva sobre com els nostres hàbits afecten en el medi ambient i l’impacte que tenen en la perdurabilitat del nostre planeta, reflexionar junts sobri quin és la nostra responsabilitat social i individual envers les generacions que naixeran i creixeran a la Terra, tot això des d’una mirada poètica i artística, segell dels projectes d’Incursió.

Incursió Social és un projecte singular i experimental que incideix en col·lectius vulnerables on a través de les arts escèniques, es converteixen en creadors i protagonistes d’una experiència teatral.

Fitxa artística:
EQUIP DOCENT i DIRECCIÓ ARTÍSTICA: Vero Cendoya, Anna Barrachina, Marta Pérez, Albert Baldomà i Ramon Giné

CENTRES COL·LABORADORS: Centre Talma de Juneda, Residència Municipal d’Avis de Juneda, Associació Alba de Tàrrega, Acudam (Associació Comarcal Urgell D’Ajuda al Minusvàlid) de Mollerussa, Centre Assistencial Sant Joan de Déu d’Almacelles i Centre de dia per a la gent gran Monestir de St. Bartomeu de Bellpuig

Durada de l’espectacle: 50 min.

Preu: taquilla inversa*

Aquest espectacle es regeix per una *taquilla inversa poden gaudir de l’espectacle de forma gratuïta, a la sortida cadascú paga el que considera just i assequible segons la seva butxaca. Incursió deposita la confiança en vostès per a què decideixin quin és el valor de l’espectacle.

Utilitzem cookies per assegurar que se li proporcioni la millor experiència en el nostre lloc web.