ESPURNES EN DANSA
Cia. Frisos

La Companyia Frisos de l’Associació Catalana de Dansa Lliure ens proposen un espectacle de dansa adreça a tots els públics.

*Aportació entrada: tarifa inversa (els espectadors abonaran a la sortida el que creguin convenient en funció del que hagin vist)

L’Associació Catalana de Dansa Lliure ens convida a veure el nou espectacle “Espurnes en dansa”, com a continuació del que ja van presentar l’any 2015, anomenat “Frisos en dansa” en homenatge a F. Malkovsky, mestre seguidor dels passos d’Isadora Duncan, que fou la revolucionària de la dansa de principis del s.XX.

L’espectacle “Espurnes” vol donar èmfasis a les flames que mouen el món, a l’amor i a l’energia interna destructora i creativa a la vegada. És un camí de complicitats compartides cap a la font de l’alegria, la llum i l’esperança. Les “espurnes” del moviment es transformen en foc, mar, vent o terra, i ens desvetllen i ens fan créixer, ajudant-nos a retrobar el foc vital que tots portem a dins.

La Dansa Lliure és una dansa caminada. El peu no és només el contacte amb el sòl sinó la connexió amb l’energia de la terra, que amorteix, impulsa i dóna suspensió al moviment. Economia d’esforç, equilibri i harmonia són tres elements característics de la Dansa Lliure. Formen una unitat entre el cos físic – l’economia d’esforç – i el cos anímic – l’harmonia estètica – regulats tècnicament per la llei de la justesa i de l’equilibri.

Utilitzem cookies per assegurar que se li proporcioni la millor experiència en el nostre lloc web.