La máquina de la soledadOligor/Microscopía

La máquina de la soledad
Oligor/Microscopía

Lloc: LA FARINERA

La máquina de la soledad és teatre mínim, teatre d’objectes. Un viatge emotiu, delicat i imprescindible per una cinquantena d’espectadors.

Els seus artífexs anomenen aquest projecte “teatre d’objectes documental”. És la primera vegada que Shaday Larios de la companyia mexicana Microscopía col·labora amb Jomi Oligor de la companyia Hermanos Oligor, però els seus imaginaris havien confluït fa molt. Els atrau la memòria, els mecanismes i la fragilitat dels objectes. Arqueologia íntima i inventari concentrat. Un homenatge a la carta com a objecte i al correu postal com a símbol de la humanitat que hi ha dipositada en una tecnologia tan precària.

En definitiva, una gran oportunitat de gaudir d’un moment màgic, en un espai íntim.

Fitxa artística:
Creació, realització i interpretació: Shaday Larios i Jomi Oligor
Coproducció: Microscopía y Oligor, Iberescena i TNT 2014. Terrassa Noves Tendències
Amb la col·laboració de: la máquina de teatro
Agraïments: Los escribanos Edit, Elvira i Lourdes,  Manuel i Elisa, Javier i la seva mare, David i Anita, Ivan Puig, Marcela Armas, David Continente, Catalina Juárez, Dalia Huerta i Bindu, Xavier Bobés, Jordi Fondevila, Jordà Ferré, Iazua Larios, Rober, Calandria, Claudio i Charo, Lirio i Martí, CaboSanRoque, Rinoceronte Enamorado i a totes les persones anònimes que d’alguna manera han acabat entre calaixos i caixetes de la máquina de la soledad

Durada de l’espectacle:  1h 20min

Preus
Amics del Teatre: 13€ / Anticipada: 15€ / Taquilla: 18€
Menors 25 anys: 8€

Aforament limitat a 46 persones.

Utilitzem cookies per assegurar que se li proporcioni la millor experiència en el nostre lloc web.