L’AMIC RETROBAT

L’amic retrobat és una història d’amistat i descoberta, però també un record a un dels capítols més foscos del passat segle XX i un toc d’alerta a com determinades ideologies poden dinamitar el respecte, la convivència comuna i els cercles i espais íntims.

L’AMIC RETROBAT de Fred Uhlman relata a través de la veu d’un home adult, Hans Schwarz, fill d’una família jueva, la pròpia història d’amistat de fa més de tres dècades amb Konradin Von Hohenfels, fill d’una família aristocràtica de Suàbia. Els nois es coneixen al Karl Alexander Gymnasium d’Stuttgart, l’escola més famosa de Württenmber, i inicien una intensa relació on comparteixen i conflueixen coneixement, idees, preocupacions i també contradiccions.

Inicialment l’amistat es configura al marge de l’enfrontament polític del país però, mica a mica, es veurà enterbolida pels convulsos esdeveniments i la pujada de tensió que es viu a Alemanya a partir de 1933 amb l’ascens del nazisme i l’antisemitisme. Els dos nois no poden viure al marge de les circumstàncies externes que començaran a notar en les seves respectives famílies i que també s’inocularà en la seva amistat provocant la separació definitiva de les seves vides.

FITXA ARTÍSTICA:
Intèrprets: Joan Amargós, Quim Àvila i Jordi Martínez
Direcció: Joan Arqué
Autoria: Fred Uhlman
Adaptació i dramatúrgia: Josep Maria Miró

Durada: 1 h 30 min
Edat recomanada: A partir de 12 anys

Preus: 15€ / Amics del Teatre: 12€ / Menors 30 anys: 6€
*Espectacle abonament 

Utilitzem cookies per assegurar que se li proporcioni la millor experiència en el nostre lloc web.