MOLARQuim Bigas

MOLAR
Quim Bigas

ESPAI LA FARINERA (passatge cooperativa, 9)

Molar és felicitat, energia, alegria, eufòria. Una catarsi col·lectiva que no et pots perdre!!

A Molar un cos es compromet a la recerca, a través del moviment, de la felicitat. Aquest compromís genera una cadena d’imatges, representacions i afectes dels quals la massa n’és la seva principal font. MOLAR és un solo que ha crescut en el temps fins arribar a dia d’avui.

Aclamat per crítics i públic, Molar ha estat present en festivals de renom com:  Festival Sismògraf, Festival Trayectos, Fira Tàrrega o TNT i segueix en gira i amb opcions de ser compartit.

Format en informació i documentació, dansa, coreografia i arts performatives a Espanya, Àustria i Holanda, i vivint a cavall entre Barcelona i Copenhagen, Quim Bigas compagina el seu treball artístic amb la docència (a l’Escola de Dansa Contemporània de Copenhagen). Interessat en els processos informatius que es generen dins els procediments creatius, les seves peces tenen elements de recerca i de provocació. Després dels seus primers espectacles (Història d’una pobra cadira, 2008; Showing Godiva, 2013), presenta aquest Molar, un projecte enèrgic i vitalista centrat en la felicitat i el comerç de les emocions, amb el cos com a protagonista principal. Una peça que planteja les emocions col·lectives com una font de moviment important per a la societat actual.

FITXA ARTÍSTICA
Punt de partida:Diego Gil, Quim Bigas Bassart
Assistència de moviment: Søren Linding Urup
Veu: Usuaria de Youtube, Raquel Tomàs, Javier Cuevas, Cristina Hernàndez Cruz
Música: Elvis Presley, Bruno Mars, Jessie J, West One, entre altres
Tècnic de muntatge: Àngela Segovia o Albert Pérez
Amb la col·laboració de: L’Estruch, Fàbrica de Creació de les Arts en Viu, FiraTàrrega i El Graner, centre de creació

Utilitzem cookies per assegurar que se li proporcioni la millor experiència en el nostre lloc web.