ERROR 404
Incursió Social

18 de desembre de 2021
20:30 hores Teatre
PREUS Taquilla: 8€
Amics del Teatre: 5€
Menors de 30 anys: 5€
COMPRAR ENTRADES

Arts escèniques + procés creatiu + col·lectius vulnerables = INCURSIÓ SOCIAL

Anglaterra, finals del s. XVII:
Una modesta teixidora d’una de les fàbriques tèxtils de la petita ciutat de Lancaster s’estira els cabells i crida. El patró l’hi acaba de confirmar el que ja feia dies que la gent murmurava: arribarà a la fàbrica una mena d’artefacte, una “màquina com les d’Itàlia”, que funcionen amb una cosa que en diuen “energia hidràulica” i l’haurà d’aprendre a fer anar, perquè amb aquell trasto, deu vegades més pesant que ella, haurà de quadruplicar la quantitat de teles que produeix diàriament.
Us imagineu doncs, si hagués sabut que al cap de tres segles les persones del segle XXI hauríem d’aprendre a fer anar Whatsapp per enviar missatges instantanis, que ens caldria demanar productes a Amazon, que per lligar hauria de fer servir Tinder i per escoltar música Spotify? I que ho duríem tot a la nostra butxaca?

Durada: 50 minuts
Edat recomanada: a partir de 7 anys

FITXA ARTÍSTICA:
Autoria: Albert Baldomà, Vero Cendoya i Quim Àvila
Direcció: Vero Cendoya i Quim Àvila
Coordinació: Albert Baldomà
Producció: Cristina Sanz-Gadea

Intèrprets: Cristina Sanz-Gadea, Jana Rubio, Cristina Mallol, Esther Navarro, Ramona Brufau, Marc Serra, Rosa Marín, Marta Oriach, Janina Vaduva, Miguel Angel González, Isabel Giménez, J. Carulla, Sheila, Rosa Farràs, Josep Elies, Quim Martí, Vanesa García, Ramon Solé, Robert Bellet, Aitor Gómez, Vanesa Mateo, Abel Mateu, Santi Blanco, Maria Vidal i Encarna Corcho

CENTRES PARTICIPANTS: Associació ALBA de Tàrrega, Sant Joan de Déu – Terres de Lleida d’Almacelles i Associació TALMA de Juneda.

Un projecte de Juneda Incursió Social

Incursió Social és un projecte singular i experimental que incideix en col·lectius vulnerables on a través de les arts escèniques, es converteixen en creadors i protagonistes d’una experiència teatral.

18 de desembre de 2021
20:30 hores Teatre
PREUS Taquilla: 8€
Amics del Teatre: 5€
Menors de 30 anys: 5€
COMPRAR ENTRADES
Scroll to Top