DEFORA. AL MARGE DEL TEMPS
Incursió Social i Íntims Produccions

10 de desembre de 2022
20:00 hores Teatre
PREUS Taquilla: 5€
Anticipada: 3€
Menors de 30 anys: 3€
COMPRAR ENTRADES

Incursió Social és un projecte singular i experimental que incideix en col·lectius vulnerables on a través de les arts escèniques, es converteixen en creadors i protagonistes d’una experiència teatral.
Arts escèniques + procés creatiu + col·lectius vulnerables = INCURSIÓ SOCIAL

 

És curiosa la manera en la que passa el temps. És curiosa la manera en com s’allarguen i s’estiren els segons quan el que estem vivint no ens és agradable o simplement ens avorreix. És curiosa la sensació de les estones massa curtes amb aquella gent amb la que estem a gust.
És curiosa la relació que tenim amb el pas del temps…
Fins fa poc desconeixíeu la paraula que ara us turmenta. Fa poc, però ja fa massa que l’escolteu, que la teniu a la boca. Quant de temps ha passat des d’aquell mes de març? Quant de temps portem aquí tancades?
La realitat està distorsionada, ja no sabem si estem aquí perquè volem o perquè algú ens ho ha mana.
I si us diem que vivim en un confinament permanent que ens aïlla i ens deixa en segon pla? Que aquesta paraula és el nostre dia a dia? I si parlem de com aquest confinament ens ha afectat directament a nosaltres?
Volem posar-nos cara a cara amb el que ha suposat la pandèmia i el confinament. Volem parlar sobre l’aïllament, el que ens han imposat durant els mesos on la COVID19 ha arrasat amb tot i el que vivim dia a dia als centres educatius.

Durada: 50 minuts
Edat recomanada: a partir de 7 anys

CENTRES PARTICIPANTS: Sant Joan de Déu – Terres de Lleida d’Almacelles, Associació TALMA de Juneda i Residència per a la gent gran Monestir de St. Bartomeu de Bellpuig.

FITXA TÈCNICA:
Direcció artística: Íntims Produccions
Direcció de projecte: Albert Baldomà i Cristina Sanz-Gadea

Amb la col·laboració de IEI Institut d’Estudis Ilerdencs, Diputació de Lleida, Obra Social La Caixa i Teatre Foment.

10 de desembre de 2022
20:00 hores Teatre
PREUS Taquilla: 5€
Anticipada: 3€
Menors de 30 anys: 3€
COMPRAR ENTRADES
Scroll to Top