INFANTICIDA
de Caterina Albert (Víctor Català)

29 d'abril de 2022
21:00 hores Teatre
PREUS Taquilla: 15€
Amics del Teatre: 12€
Menors de 30 anys: 6€
COMPRAR ENTRADES

La compositora Clara Peya i el dramaturg Marc Rosich signen una brillant adaptació musical de l’obra en què Caterina Albert va trencar amb un mite irreductible fins al moment: l’instint maternal.

Infanticida és el crit d’una dona que intenta trobar una escletxa de llum en un entorn desolador i opressor. Una dona que lluita fins que el seu món s’enfonsa. Una dona valenta que s’enfronta a tot allò que l’envolta per l’anhel de llibertat, pel desig de trobar una manera de fer i viure pròpia.

La compositora Clara Peya i el dramaturg Marc Rosich signen una potent adaptació amb un contingut rítmic i musical propi. Aprofitant la potencialitat dramàtica del text de Víctor Català, aconsegueixen dotar-lo d’una contemporaneïtat única des del plantejament musical, sumant-hi l’excel·lent interpretació de l’actriu Neus Pàmies, sota la direcció de Marc Angelet.

La infanticida no va estrenar-se fins seixanta anys després de la seva escriptura, perquè era un text incòmode que qüestionava uns dogmes preestablerts sobre la funció de la dona en la societat. Caterina Albert o Víctor Català (el seu nom de ploma) va trencar amb un mite irreductible fins al moment: l’instint maternal. Una autora excepcional, exponent del modernisme literari català, i considerada també la primera novel·lista feminista de la literatura catalana.

Durada: 90 min
Edat recomanada: a partir dels 14 anys

FITXA ARTÍSTICA:
Autoria: Caterina Albert (Víctor Català)
Composició musical: Clara Peya
Adaptació i dramatúrgia: Marc Rosich
Direcció escènica: Marc Angelet
Interpretació i producció: Neus Pàmies
Interpretació i disseny sonor d’electrònica: Gerard Marsal

29 d'abril de 2022
21:00 hores Teatre
PREUS Taquilla: 15€
Amics del Teatre: 12€
Menors de 30 anys: 6€
COMPRAR ENTRADES
Scroll to Top