LA MELANCOLÍA DEL TURISTA
Oligor y Microscopía

19 de març de 2022
21:30 hores Teatre
PREUS Taquilla: 15€
Amics del Teatre: 12€
Menors de 30 anys: 6€
COMPRAR ENTRADES

Després de fascinar al públic amb La Máquina de la Soledad (temporada 2018 Teatre Foment), Oligor y Microscopia tornen a reunir els seus universos per reflexionar sobre la idea de Paradís. Un viatge íntim per 42 espectadors.

Quants segons es triga a construir i a perdre un paradís? La melancolía del turista és una galeria de miratges que explica la intensitat d’un paisatge sublimat que ja no existeix, o que mai no ha existit, d’un cos que s’esvaeix en el temps i que només reviu a través de residus de memòria.

Un viatge íntim per a molt poquets espectadors. Un petit escenari a escala on les coses apareixen i desapareixen. I tot plegat enmig de petits parpelleigs lleugers: ombres, imatges analògiques, mecanismes fràgils i miniatures de paper i estany. Un delicat teatre cinema i un joc de somnis de dia, la inventiva poètica dels quals et porta a l’instant en què totes les joguines eren vives.

Durada: 70 min
Aforament reduït no numerat

Espectacle en castellà
Edat recomanada: a partir dels 12 anys

FITXA ARTÍSTICA
Creació, realització i interpretació: Shaday Larios i Jomi Oligor
Col·laboració poètica: Ángel Hernández
Col·laboració inventiva: Ivan Puig i Jordi Fondevila
Col·laboració musical i sonora: Suetszu i Jayrope

Una coproducció de Grec 2020 Festival de Barcelona, Iberescena, Oligor y Microscopía, Patronat Municipal de les Arts Escèniques i de la Imatge de l’Ajuntament de Saragossa, Le Parvis, Temporada Alta 2019 i Pyrenart.

19 de març de 2022
21:30 hores Teatre
PREUS Taquilla: 15€
Amics del Teatre: 12€
Menors de 30 anys: 6€
COMPRAR ENTRADES
Scroll to Top