Teatre Foment

El Teatre Foment de Juneda és un equipament cultural de titularitat municipal que té com a principal objectiu el foment de la cultura i la difusió de les arts escèniques i musicals, i la seva projecció al públic en general.

És un espai obert a la cultura, i més enllà de la seva finalitat d’exhibició i de suport a la creació i a la formació escènica, el Teatre pretén ser també un espai obert al municipi i al seu teixit associatiu.

El Teatre Foment treballa per tal de:

 • Oferir una oferta de programació amb rigor i qualitat, adaptada a tots els gustos artístics.
 • Diversificar les propostes teatrals i de dansa vinculant diferents estils i gèneres, per tal de donar a conèixer tots els àmbits de la creació artística de les arts escèniques.
 • Consolidar els espectadors fidels a la nostra programació, així com, atreure nous públics de la població, comarca i la província.
 • Impulsar i donar suport el teixit escènic i musical de la comarca i província.

CARACTERÍSTIQUES PRINCIPALS

 • Aforament: 272 localitats
 • Espai escènic: 9 m ample x 6 m fons
 • Càmera negra
 • Pati de butaca amb grada fixa i 15 fileres
 • Equip de llum: 30 focus de diversos tipus, 52 canals, taula de regulació programable
 • Equip de so: 3000W, monitoratge i taula digital
 • Espais annexes: cabina de control tècnic, vestuaris i office
 • Climatització: sistema de calefacció
 • Espai accessible per a persones amb mobilitat reduïda
Descarrega’t la fitxa tècnica del Teatre

GALERIA

ACCESSIBILITAT

El Teatre Foment de Juneda disposa de seients adaptats per a persones amb mobilitat reduïda. Com que són limitats, us demanem que, en cas de tenir una necessitat especial, us poseu en contacte amb nosaltres:

Telf: 973 150 014
Mail: info@teatrefoment.cat

Característiques del teatre

Els accessos al Teatre Foment es troben a nivell de carrer. Hi ha un rampa que compleix la normativa per accedir a la sala i els lavabos, que es troben al mateix nivell.

Les portes i accessos tenen l’amplada suficient per a poder-hi accedir amb cadira de rodes. Pel que fa al pati de butaques, disposem de passadissos laterals amplis i a la fila 1 es troben les places reservades per a persones amb cadira de rodes.

El nostre personal us pot ajudar en cas que tingueu un inconvenient per a l’accés.

TEATRE AMB RESPONSABILITAT SOCIAL

Per una cultura accessible a tota la ciutadania.

El Teatre Foment segueix comprometent-se en fomentar l’accés a l’oferta teatral i cultural de tota la ciutadania. Ens impliquem socialment a través de diferents projectes:

Apropa Cultura

Formem part del programa socioeducatiu Apropa Cultura, amb l’objectiu d’apropar les arts escèniques als col·lectius amb risc d’exclusió social, intentant sensibilitzar sobre la importància de l’accés universal a la cultura. Des de l’any 2019, més d’un centenar de persones s’han beneficiat d’entrades gratuïtes per diversos espectacles de la programació teatral de Juneda. Actualment, hi ha més de 90 teatres, auditoris i festivals de tot el país que participen en el programa Apropa Cultura.

Juneda Incursió Social

Juneda Incursió Social és un projecte singular i experimental, que incideix en col·lectius vulnerables, on a través de les arts escèniques, ancians i discapacitats, que normalment no tenen la possibilitat de participar en activitats creatives, es converteixen en creadors i protagonistes d’una experiència teatral.

El projecte es realitza des del 2015 i actualment hi col·laboren vuit centres assistencials per a gent gran i discapacitats, de quatre comarques diferents de la província de Lleida, amb un total de 50 participants que es beneficien del projecte.

Scroll to Top